Enkhuizen: Westerstraat 118

Westerstraat 118 in Enkhuizen

Deze winkelunit op de begane grond van een hoekpand is gelegen in de hoofdwinkelstraat van Enkhuizen. De huurder zit er sinds 2010 en exploiteert een modewinkel op een oppervlakte van circa 148 m2. De winkel is onderdeel van een VvE met de bovenliggende woning. Prudentia heeft deze winkel in 2011 aangekocht, als onderdeel van een grotere portefeuille.


Enkhuizen, Westerstraat 128.

Westerstraat 128 in Enkhuizen

Het object betreft twee aaneengeschakelde winkelunits in een volledig gerenoveerde voormalige Eucheriuskapel gelegen aan de Westerstraat, de hoofdwinkelstraat van Enkhuizen. De twee winkels in dit karakteristieke gebouw beslaan een verhuurbare oppervlak van circa 475 m2 en worden gehuurd door twee landelijk opererende ketens in de kledingbranche. Prudentia heeft deze winkels in 2011 aangekocht, als onderdeel van een grotere portefeuille.


Roermond, Markt 8

Markt 8 in Roermond

Dit monumentale gebouw is gelegen in het centrum van de oude binnenstad van Roermond. Het bestaat uit een winkel met een verhuurbare oppervlak van ruim 410 m2 op de begane grond dat langjarig is verhuurd aan een landelijk opererende speelgoedwinkel. Boven de speelgoedwinkel bevinden zich twee gerenoveerde en verhuurde appartementen. Prudentia heeft dit gebouw in 2011 aangekocht, als onderdeel van een grotere portefeuille.


Enschede, De Heurne 12

De Heurne 12 in Enschede

Het object bestaat uit twee winkelunits, met drie huurders, gelegen op de aanloopstraat naar het hoofdwinkelgebied. De verhuurbare oppervlak bedraagt ruim 900 m2. Boven de winkelunits bestaat de mogelijkheid om enkele appartementen te creëren. Deze verdieping met een oppervlake van circa 270 m2 wordt momenteel niet verhuurd, maar verkeert in goede staat en heeft een eigen opgang. Naar verwachting zal deze verdieping in de loop van 2012 worden herontwikkeld. Prudentia heeft dit gebouw in 2011 aangekocht, als onderdeel van een grotere portefeuille.

Gouda, Markt 20

Markt 20 in Gouda

Dit karakteristieke pand in het centrum van Gouda bestaat uit een winkel op de begane grond en de eerste verdieping en een daarboven gelegen woning. Dit object is in 2011 aangekocht en in 2011 weer doorverkocht.

Duiven, Rijksweg 48,55

Rijksweg 48,55 in Duiven

Dit complex is in 1999 gebouwd en bestaat uit twee delen, aan weerszijde van de Rijksweg, in het centrum van Duiven. Het object omvat ruim 1.500 m2 winkelruimte (drie units), langjarig verhuurd aan een supermarkt en landelijke ketens. Boven de winkels bevinden zich 15 verhuurde appartementen. Prudentia heeft dit gebouw in 2011 aangekocht, als onderdeel van een grotere portefeuille en is voornemens deze belegging voor de lange termijn aan te houden.

Borne, Nieuwe Markt

Nieuwe Markt in Borne

In het centrum van Borne is een totaal areaal van circa 4.500 m2 aan winkelunits in belegging genomen. De bekende landelijk opererende ketens tekenen voor het merendeel van de huurinkomsten. Daarnaast bestaat dit complex uit 18 verhuurde appartementen. Prudentia heeft dit gebouw in 2011 aangekocht, als onderdeel van een grotere portefeuille en is voornemens deze belegging voor de lange termijn aan te houden.

Waddinxveen, Groensvoorde 2 t/m 68

Groensvoorde 2 t/m 68 in Waddinxveen

Dit complex bestaat uit circa 1.400 m2 winkelunits gelegen in de plint van een appartementencomplex en de daarboven gelegen 24 appartementen. De winkels kennen een samenstelling die kenmerkend is voor een wijkwinkelcentrum, met een keur aan dagwinkels en een supermarkt. Prudentia heeft dit gebouw in 2011 aangekocht, als onderdeel van een grotere portefeuille en is voornemens deze belegging voor de lange termijn aan te houden.

Zevenbergen, Zuidhaven 103

Zuidhaven 103 in Zevenbergen

Dit object is in 2011 aangekocht, nadat een voormalige Super de Boer door de overname door Jumbo Supermarkten zijn exploitatie op deze plek beëindigde.  De totale oppervlakte bedraagt ruim 1.600 m2 en is opgesplitst in drie gelijkwaardige ruimtes. De huurder is een vennootschap gelieerd aan Blokker Holding, die aldaar drie verschillende formules exploiteert. Het object is aangekocht aan lange-termijn belegging.


Recreatiewoning De Leistert in Roggel

De Leistert in Roggel

Dit object is relatief atypisch voor Prudentia Vastgoed, maar kenmerkt zich –in zijn segment- door de kwaliteit die Prudentia zoekt. Deze 13-persoons luxe boerderij is gelegen op een perceel ter grootte van 1.660 m2 en is inmiddels langjarig verhuurd. Ook dit object zal in beginsel voor de lange termijn worden aangehouden.